Delivery Information

Verzenden beleid
Snelle verzending wereldwijd, dit is geldig voor alle bestellingen! Levertijd ongeveer 7-9 dagen!
Het internationale verschepen wordt afgehandeld door de International Transport Company, binnen 3-5 dagen time levering meestal.
Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.
We zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS uiten op lange termijn, scheepvaart orde en leveren recht om uw door.Please ervoor te zorgen dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.
Alle pakketten zullen binnen een andere doos worden opgestuurd!
 
Retourbeleid
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 20% restocking fee. Het verschepen en behandelende lasten zijn niet terugbetaalbaar.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Alle geretourneerde goederen moeten naar het afleveradres worden verstuurd we e-mail je na je hier onze feedback!
 
Uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal nu helpen you.Feedback! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.
Je moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Het verschepen en behandelende lasten zijn niet terugbetaalbaar.
 
Notice
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is geweest dispatched.Cause dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.
 
Friendly Opmerking: Als u uw tracking nummer niet binnen 3 dagen ontving na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mail server hebben het gezien als spam.In dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp bij het volgen van orders '.