Terms & Conditions

BELANGRIJKE MEDEDELING
LEES DE VOLGENDE VOORWAARDEN VAN DE VERKOOP ZORGVULDIG voordat u een bestelling voor goederen uit deze website (de "Site").
Deze voorwaarden ("deze Voorwaarden") zijn van toepassing wanneer u bestellingen plaatsen voor een van de producten op de site te kopen. Elke verwijzing naar "u" of "uw", betekent dat u als gebruiker van de site, een verwijzing naar "wij", "ons" of "onze" is om de Disney Store Limited.
Als u niet akkoord te gaan met deze voorwaarden zijn dan moet u geen bestellingen plaatsen voor goederen en we zouden vragen dat bij een poging om een ​​order voor producten met vermelding van uw aanvaarding van deze voorwaarden te plaatsen. Ik
Als bij het plaatsen van een bestelling van producten op de site kunt u onvoorwaardelijk akkoord met deze voorwaarden, verzoeken wij u om de doos bevestiging van uw aanvaarding van deze Algemene aankruisen.
2. het bestelproces
Stap één: Log-in en registratie
U zal worden aangeboden een keuze van winkelen met ons als een geregistreerde of niet-geregistreerde gebruiker. Registreren voorkomt de noodzaak om uw adres of levering gegevens opnieuw in te voeren bij elke winkelen gelegenheid met ons en geeft u de mogelijkheid om te registreren voor streng gecontroleerde communicatie van ons .. Houdt u er rekening mee dat onze registratie proces niet uw credit card gegevens op te slaan. Er is geen verplichting om te registreren bij ons om te winkelen bij ons. Zie artikel 4 hieronder voor meer termen op registratie.
Stap twee: Voer adresgegevens voor facturering en levering
Als u een geregistreerde gebruiker van uw facturering en levering informatie verschijnt automatisch en kan worden gewijzigd indien nodig. Als u geen geregistreerde gebruiker, zal u gevraagd worden om deze gegevens opnieuw te typen op elke shopping gelegenheid. Niet-geregistreerde gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om te kiezen om strikt gecontroleerde communicatie van ons te ontvangen.
Stap drie: Review en de bevestiging
U krijgt de gelegenheid te herzien en te bevestigen dat de gegevens van uw bestelling, met inbegrip van het afleveradres, gewenste betaalmethode en productgegevens worden gegeven. Geen credit card gegevens worden genomen in dit stadium.
Stap vier: Afrekenen
U wordt verplicht om de details van de creditcard waarmee u wenst te betalen in te voeren en u zult een kans om te accepteren of verdere mededelingen van Disney verwerpen worden gegeven. Gelieve zie artikel hieronder wat verklaart over het bedrijf die betaling card processing beheert voor ons.
Ontvangst van de bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst voor een product van de site, zullen wij u een e-mail ter bevestiging ontvangst van uw bestelling te sturen, samen met uw ordernummer voor referentie. Wij raden u af te drukken en op te slaan een kopie van deze bevestigende e-mail, samen met een kopie van deze voorwaarden voor uw administratie. Uw opdracht vertegenwoordigt een aanbod van u aan ons om de betreffende goederen te kopen van ons. Uw bestelling wordt door ons geaccepteerd, wanneer de door u bestelde producten zijn verzonden, tenzij we u hebben meegedeeld dat we niet uw bestelling te aanvaarden, of u het hebt geannuleerd. Recht van annulering. Als we niet in staat zijn om uw bestelling uit te voeren, om welke reden, zullen wij u op de hoogte via e-mail.
Recht van opzegging
U hebt het recht op elk punt voordat we verzending van de producten aan u om uw bestelling moet u uw gedachten de goederen te veranderen en willen niet langer om welke reden te annuleren. Tot uw goederen worden verzonden, zullen wij uw geld te houden op een aparte rekening en het zal aan u worden teruggegeven door middel van een volledige terugbetaling of een krediet aan uw bankpas of creditcard als u besluit om uw bestelling te annuleren.
U kunt uw bestelling annuleren door het sturen van een e-mail naar ons.
Houd er rekening mee dat de gebruikelijke retourbeleid of annulering rechten geldt niet voor gepersonaliseerde producten, gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden, tenzij er een productiefout of een defect aan het product, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. In het geval van oneigenlijk gebruik van deze service, wordt uw bestelling geannuleerd.
Annuleringen en wijzigingen kunnen worden aangebracht voordat uw bestelling wordt verzonden, staat u maximaal 6-9 werkdagen voor levering. (maandag tot en met vrijdag). .
Prijswijziging
Van tijd tot tijd de prijzen zijn weergegeven op onze website kunnen veranderen. Als de prijs daalt in de periode tussen u betalen voor uw bestelling en ons verzending van uw goederen, zullen we een terugbetaling van uw creditcard of betaalpas uit te geven voor een verschil in prijs.