About Us

Ralph Lauren werkte bij een stropdassenfabrikant maar wilde zelf stropdassen gaan ontwerpen. In 1967 heeft Ralph Lauren een stropdassenlijn op de markt gebracht. Omdat Ralph geïnteresseerd was in de sport en deze internationale allure had, heeft hij het label ‘Polo’ genoemd. Lauren ging tegen de trend in en maakte brede, met de hand gemaakte stropdassen. Die stropdas is uitgegroeid tot een hele eigen wereld. Ralph Lauren staat voor kwaliteit, dromen en mensen deel uit laten maken van een Amerikaanse lifestyle. Op opencoffeegorinchem.nl vind je een brede collectie overhemden, vesten, schoenen en mutsen van Ralph Lauren. Shop jouw favoriete Ralph Lauren items online op opencoffeegorinchem.nl.

Bekijk de verschillende modellen en bepaal of u kiest voor een rustige klassieke kleur polo dat een prima aanvulling zal zijn op uw zakelijke garderobe of dat u kiest voor een gewaagd model met een te gekke kleur of print om uw collectie polo’s mee aan te vullen die u draagt in uw vrije tijd of op vakantie. Ook in een polo Ralph Lauren sale kunt u profiteren van de allerbeste kwaliteit polo tegen de voordeligste prijs. Een polo van Ralph Lauren kunt u herkennen aan de prachtige stof meestal effen maar soms ook met een werkje of een printje. Ook zijn er diverse modellen verkrijgbaar met zowel korte als lang mouwen. Alle polo’s hebben een kraagje, ook wel een boordje genoemd wat zorgt voor die unieke uitstraling van het poloshirt.

U kunt de kraag opzetten voor een sportief modieus effect of het kraagje plat vouwen als u uw polo wilt dragen onder een blazer of een colbert. Eén ding hebben alle poloshirts met elkaar gemeen en dat is dat u ze kunt herkennen aan het geborduurde merkje op de borst. Voor een Armani polo zal dit bijvoorbeeld een adelaartje zijn, terwijl Ralph Lauren het wereldberoemde polospelertje als merkje heeft.

Ralph Lauren is vooral bekend van de polosport maar tegenwoordig bij jong en oud een wereldwijd gerespecteerd merk. U kunt natuurlijk wel prima sporten in de polo van Ralph Lauren. Aangezien deze polo’s zijn vervaardigd van de mooiste kwaliteit katoen, kunt u ze prima wassen en zo vaak dragen als u maar wilt.

Elk seizoen komt Ralph Lauren met een nieuwe collectie poloshirts, in nieuwe modieuze en uitdagende kleuren. Kijk wat de mode van dit moment is en doe uw voordeel in een polo Ralph Lauren sale. Op deze manier kunt u voordelig een aantal mooie poloshirts aanschaffen en loopt u er altijd netjes en verzorgd bij.